Just another WordPress.com site

Landat från semestern

Då var man hemma och redo att köra igen. Ja, vi har varit hemma sedan i måndags men det har varit sjukt mycket att stå i nu när man kommer hem. Det blir bara mer också.

 

Här har vi varit i två veckor. 35 i luften och 30 i havet. Helt otroligt gött. All inclusive. Tyskarnas All inclusive är håller en klart högre standard än den svenska. Allt är lite fräschare,snyggare, godare och det finns ju oändligt med aktiviteter att göra som ingår. Ta bara en sån sak att en gång i veckan är det Galakväll. Då måste man komma finklädd i svart och vitt. Det är bara delikatessmat och avslutas med en riktigt brakfyverkeri där klubben är tvungen att ha direktkontakt med flygplatsen för att kunna bränna av det :). Aldiana är HELT GRYMT

 

http://www.aldiana.de/clubanlagen/zypern.html

 

Nu är det dags att köra igen! Så laddad! Till att börja med hara vi en ny singel på gång. Den gamle Chesney Hawks dängan “The one and only”. Är jätteglad och nöjd över hur den blev! In och köp!

 

Sedan är det ju melodifestivaltider. Senast den 20e ska låtarna vara inne. Det kokar nere i studion nu och helt seriöst så har jag ett par riktigt grymma låtar. Men allt ska vara rätt för att få vara med i tävlingen.

 

På Fernette-Fitness händer det sjukt mycket grejer. Jobbet med att få igång vår egna CrossFitbox går framåt med stormsteg. Fernette CrossFit öppnar inom kort. Då jävlar ska vi få hela västsverige att bli vältränade. Tro mig, det kan vi….

 

Later!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s