Just another WordPress.com site

Verkligheten

Då var det dags för en ny grym dag. Sitter som sagt på skolbänken i två veckor för att jag ska bli ännu bättre tränare. Men musiken då??? 🙂

Jo, det är inget jag kan stänga av direkt utan något som finns i mig hela tiden och något som jag fundererar kring. Men musikers stora problem är att vi är drömmare och skapare. Det är också samma egenskap som är vår styrka.
Drömmar ger dig dock inte pengarna för att betala ditt lån eller dagisavgiften. I en tid där musikklimatet är så galet tufft är det inte många artister och musiker som kan leva heltid på sitt yrke. Jag har haft lyckan att kunna göra det stora delar av mitt vuxna liv vilket är fantastiskt :). Så här är det för alla artister men det är ingen som går ut med att dom jobbar med nåt annat. För det är skamligt eller så ska man hålla någon form av stjärnstatus. Jag har inte varit så mycket för det där. Nu är jag dessutom väldigt stolt och glad över mitt andra jobb. Jag förändrar liv helt och hållet och får folk att börja leva igen. Jag har två fantastiska jobb!

Vi har gått från 0 till 80 medlemmar på ett par månader på crossfit Lerum!!! Wow! Det är bara för att vi alla har kul när vi gör det och det ger resultatet alla vill ha. Nu tänker jag också ta min kunskap och mina erfarenheter in till Skönhetsfabriken i Göteborg. Makalös anläggning!!! Vill man träna med kvalitet inne i centrala Gbg så är det bäst!

Men nu är det dags för anatomi så jag kan bli ännu bättre på att göra livet bättre för alla som kommer till mig. 🙂

Boom nu kör vi!!!
FUSTRA PT-SCHOOOOOL

P.s skrivet på telefonen så att t9 kan mycket väl hittat på nåt i texten 🙂 d.s

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s